2018-03-31 05:32:54• hírek • Blikk.hu

Csobot Adél párja elhagyja családját

Istenes Bence a Vasárnapi Blikknek őszintén mesélt Csobot Adéllal való kapcsolatáról, eljátszott az esküvő gondolatával, és mesélt az apaság legboldogabb pillanatairól. De bevallotta azt is, nehéz számára, hogy a Survivor második évadának forgatása miatt magára kell hagynia a családját.

Második gyermeküket várják kedvesével, Csobot Adéllal. Miben változott az élete, amióta édesapa lett?
 

Istenes Bence: A második baba érkezése olyan szempontból más, hogy talán lazábban kezeljük a terhességet, és a vele járó vizsgálatokat, információkat. Az első terhességnél többet aggódtunk, és voltak dolgok, amiket kicsit túlstreszszeltünk. A második gyereknél ezek már ritkábban fordulnak elő. Szép lassan szinte mindenben megváltoztatott az, hogy apa lettem. Ahogy gyereke lesz az embernek, átrendeződik a fontossági sorrend. Nem vágyom már reggelig tartó bulizásra, inkább a családdal töltöm a szabadidőmet. Emellett persze a gyereknevelés nonstop kemény munka, ha valaki követi a vlogjainkat a YouTube-on, láthatja, hogyan birkózunk meg a feladatokkal.
 

Korosztályához képest fiatalon vált apává. Tudatosan készült a szerepre?
 

Istenes: Az életem legcsodálatosabb dolga, hogy apa lettem. Természetesen a családalapítást sok tényező befolyásolja, amellett hogy meg kell hozzá találni a megfelelő párt. Sokan várnak a tökéletes pillanatra, amit a karriertől vagy a pénztől tesznek függővé. Viszont én csak azt tudom mondani, hogy azokban a pillanatokban, mint például Nátán fürdetése, vagy amikor a reggeli kakaójával bebújik mellénk az ágyba, akkor semmi más nem számít. Örülök neki, hogy viszonylag fiatalon lettem apuka, hiszen így jobban meg fogom érteni a fiam világát, tudok vele bicajozni, focimeccsre járni, snowboardozni... Az én gyerekkoromból sajnos kimaradtak ezek a dolgok, hiszen nem apukámmal nőttem fel.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: